Welcome
Login / Register

Gol & Gincu 2 (2018) Vol. 2 FULL MOVIE HD

Added by Admin in Full film
60 Views

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Description

Gol dan Gincu Vol. 2 merupakan sebuah filem drama sukan Malaysia 2018 terbitan Redfilms dan merupakan kesinambungan dari filem Gol & Gincu yang ditayangkan pada 2005. Ia juga merupakan filem sulung arahan Umi Salwana Omar dan filem Gol & Gincu yang pertama diterbitkan tanpa Bernard Chauly selaku pengarah dan sebahagian besar dari barisan pelakon asal termasuk Fazura, Sharifah Amani dan Sazzy Falak kembali menjayakan peranan mereka.

[SINOPSIS] -
Zakiah (Zak) dan Zakiah (Yaya) adalah dua pelajar universiti yang sama nama namun mempunyai personaliti yang jauh berbeza. Akibat tercetusnya pergaduhan di khalayak ramai kedua-dua gadis telah dikenakan tindakan disiplin oleh pihak pengurusan universiti untuk melakukan kerja-kerja amal sebagai teladan kepada pelajar-pelajar lain.

Zak dan Yaya telah memilih untuk melakukan kerja amal di rumah remaja bermasalah yang dikendalikan oleh Jijie. Sangkaan mereka meleset setelah menyedari bahawa kerja amal bukanlah mudah. Mampukah mereka ketepikan sikap prejudis mereka dan membantu Jijie dan gadis-gadis remaja tersebut atau adakah kehadiran mereka hanya memburukkan keadaan?

#malaysiafullmovie2018
#malayfullmovie2018
#goldangincuvol2
#goldangincu2
#filemmelayu2018
#filemmelayuterbaru2018
#filemmalaysia2018
#filemmalaysiaterbaru2018
#malaysiafilm2018
#malaysiamovies2018

Post your comment

Comments

Be the first to comment